Faceți căutări pe acest blog

duminică, 25 noiembrie 2012

Margareta Paslaru, la Targul Gaudeamus 2012, sesiune de autografeTargul de carte Gaudeamus a oferit vizitatorilor ocazia de a se reintalni cu autoarea volumului “Eu si Timpul”, Margareta Paslaru, sambata 24.11.2012, la standul Editurii Curtea Veche.
Emotionata, distinsa artista a fost intampinata de reprezentanta editurii, Miruna Meirosu. Realizatoarea tv Iuliana Marciuc a adus un punct de originalitate evenimentului inlocuind clasica prezentare a cartii si autoarei cu o discutie libera cu Margaretei Paslaru. S-a dovedit a fi o idee foarte buna, publicul ascultand cu mare placere dialogul care ne-a purtat printre paginile cartii “Eu si Timpul” fara a da multe amanunte dar suficiente pentru a rascoli curiozitatea cititorilor.


A urmat apoi sesiunea de autografe multasteptata de publicul de varste diferite, venit sa o intalneasca pe legendara artista. Ma bucur sa vad ca de fiecare data vin admiratori care spun ca si-au dorit foarte mult sa o intalneasca pe Margareta Paslaru, sa ii vorbeasca, sa ii ofere un buchet de flori, sa ii fie alaturi macar pentru cateva momente. O parte dintre cei veniti sambata sa primeasca autografe pe cartea "Eu si Timpul" spuneau ca este prima data cand o vad in realitate pe artista lor preferata. Sunt tineri care au crescut ascultand in casa muzica artistei sau personae trecute de prima tinerete care au descoperit-o cu cateva zeci de ani in urma si care i-au urmarit cu drag fabuloasa cariera de aproape 55 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.