"Margareta Paslaru Un mit al muzicii usoare romanesti” – compozitorul George Grigoriu, Super Magazin 07.1994; “O legendă vie a României, o artistă cu totul speciala” - J.National 9.07.2008; “Margareta Paslaru este o mare, mare artista” – regizoarea Elisabeta Bostan, Adevarul 27.09.2008; “Mitul Margareta Paslaru continua sa traiasca!” – Jurnalul Saptamanii, Tel Aviv 5.11.2009 I. Segal; “Talentul universal al Margaretei Paslaru reprezinta intr-adevar un fenomen extraordinar” – Borba, Belgrad 1965; “Am considerat parcurgand paginile de creatie ale Margaretei Paslaru ca domnia sa face parte din clasicismul muzicii romanesti prin valoarea compozitiilor” - prof. dr. Mihai Cosma TVR3 2010; “Margareta Paslaru figureaza in Lexiconul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor” – muzicologul Viorel Cosma - Aula Uniunii Compozitorilor 22.09.2008; “La începutul primăverii, doamna Margareta Pâslaru, un adevărat icon al muzicii românești, pășește în cel de-al 63 an de carieră artistică iar Muzeul Municipiului Bucureşti o omagiază prin organizarea unei expoziții retrospective. Margareta Pâslaru este o figură emblematică a lumii artistice românești, cântăreață, compozitoare, actriță și realizatoare TV și radio.” - muzeulmunicipiuluibucuresti.ro 26.02.2021; “Margareta Pâslaru este onorată ca una dintre cele mai complexe personalităţi ale culturii româneşti, cu o carieră absolut fabuloasă.” - Rador.ro, 09.07.2021

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 1 mai 2011

Eveniment memorabil in Piata Timpului


Maia Morgenstern, Margareta Paslaru, Irina Petrescu



Un eveniment memorabil a avut loc astazi, 1 mai 2011 in Piata Timpului din Bucuresti: dezvelirea stelei Maia Morgenstern. Margareta Paslaru a felicitat-o pe marea artista pentru intreaga cariera.

____________________________________________________________________________________


Sursa: Jurnalul National / 02.05.2011 / autor Catalina Iancu

http://www.jurnalul.ro/cultura/teatru/maia-prima-actrita-de-pe-aleea-celebritatilor-576623.html

" Duminică, 1 Mai, prieteni, cunoscuţi, actori şi admiratori au sărbătorit-o pe Maia Morgenstern printr-o ceremonie aparte: actriţa a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor, în semn de recunoaştere şi preţuire pentru întreaga sa carieră. A fost de fapt, un dublu eveniment: renumita artistă şi-a serbat, în acelaşi timp şi ziua de naştere, devenind, chiar la aniversare, prima femeie care a primit o stea pe Walk of Fame din Piaţa Timpului.

Astfel, la invitaţia Teatrului Metropolis, duminică la orele 13.00, în prezenţa unor personalităţi precum Margareta Pâslaru sau Alexandrina Halic, admiratorii s-au strâns pentru a o vedea pe Maia, într-o altă postură decât cea de pe scenă. (...)"

______________________________________________________________________________________


Sursa: Antena 3 / 01.05.2011

http://www.antena3.ro/life-show/cultura/maia-morgenstern-a-primit-o-stea-pe-aleea-celebritatilor-124088.html

http://www.paginadestiri.ro/timp-liber/cultura-arta/maia-morgenstern-a-primit-o-stea-pe-aleea-celebritatilor

De-a lungul timpului, ne-a cucerit prin talentul ei unic de a transmite emotii dincolo de cuvinte. Personajele interpretate de ea ne-au ramas in minte ca o amprenta. Este vorba de celebra Maia Morgestern. De ziua ei, pe 1 mai, a primit in dar o stea pe aleea celebritatilor. "Ma responsabilizeaza, onoreaza, ma face grozav de mandra acest moment. Da, sunt mandra, sunt fericita", a spus Maia Morgestern.Ea este prima femeie care sta la loc de cinste alaturi de alti patru actori celebri: Florin Piersic, Radu Beligan, Victor Rebengiuc si Amza Pellea. “Sunt bucuroasa sa o aplaud si e un sentiment de mandrie ca a putut sa traverseze in alte regiuni si e absolut pe plan international foarte apreciata", a spus Margareta Paslaru.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu