"Margareta Paslaru Un mit al muzicii usoare romanesti” – compozitorul George Grigoriu, Super Magazin 07.1994; “O legendă vie a României, o artistă cu totul speciala” - J.National 9.07.2008; “Margareta Paslaru este o mare, mare artista” – regizoarea Elisabeta Bostan, Adevarul 27.09.2008; “Mitul Margareta Paslaru continua sa traiasca!” – Jurnalul Saptamanii, Tel Aviv 5.11.2009 I. Segal; “Talentul universal al Margaretei Paslaru reprezinta intr-adevar un fenomen extraordinar” – Borba, Belgrad 1965; “Am considerat parcurgand paginile de creatie ale Margaretei Paslaru ca domnia sa face parte din clasicismul muzicii romanesti prin valoarea compozitiilor” - prof. dr. Mihai Cosma TVR3 2010; “Margareta Paslaru figureaza in Lexiconul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor” – muzicologul Viorel Cosma - Aula Uniunii Compozitorilor 22.09.2008; “La începutul primăverii, doamna Margareta Pâslaru, un adevărat icon al muzicii românești, pășește în cel de-al 63 an de carieră artistică iar Muzeul Municipiului Bucureşti o omagiază prin organizarea unei expoziții retrospective. Margareta Pâslaru este o figură emblematică a lumii artistice românești, cântăreață, compozitoare, actriță și realizatoare TV și radio.” - muzeulmunicipiuluibucuresti.ro 26.02.2021; “Margareta Pâslaru este onorată ca una dintre cele mai complexe personalităţi ale culturii româneşti, cu o carieră absolut fabuloasă.” - Rador.ro, 09.07.2021

Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 aprilie 2011

Premiul pentru Excelenta Margareta Paslaru o viata dedicata muzicii si caritatii Premiile Confidential


Editia aprilie 2011 a Premiilor Cofidential a fost difuzata pe Antena 2 in 10.04.2011.

Ca de obicei, au fost acordate premii pentru diverse domenii de activitete. Doua mari personalitati ale artei au primit Premii de Excelenta. Despre artista si omul Margareta Paslaru au vorbit Camelia Sucu si producatorii Oana Turcu si Cristian Brancu.


Oana Turcu: Un premiu oferit unei doamne pe care nu ai cum sa nu o iubesti: o cariera impecabila, o viata exemplara, o dedicare fantastica in slujba cauzelor umanitare.

Cristian Brancu: Premiul de Excelenta se acorda unei doamne a scenei romanesti care a dovedit tuturor ca se poate trai cu decenta, cu respect, cu dedicare si impact in toate zonele societatii. Actiunile sale caritabile pentru copii au schimbat sute de mii de vieti plapande iar cantecele sale sunt, dupa cum se stie, nemuritoare.

Camelia Sucu: Emotiile mele din seara aceasta sunt pentru ca am onoarea de a inmana acest frumos Premiu de Excelenta unei femei frumoase, unei doamne, care mie, ca si multora, ne-a marcat copilaria si nu numai, cu cantecele sale foarte frumoase, de la Veronica la alte cantece care ne-au marcat dupa aceea adolescenta si viata.


Premii:
Premiu TEATRU - Razvan Ioan Dinca

Premiu MUZICA - FLY Project

Premiu SPECIAL - Eugen Serbanescu

Premiu MODA - Cristina Nichita

Premiu PENTRU EXCELENTA - Ion Besoiu

Premiu SPECIAL - Manuela Harabor

Premiu FILM - Cristian Comega si Gratiela

Premiu MANAGEMENT - Carmen Moise

Premiu EXCELENTA - Margareta Paslaru

Premiu CONTRIBUTIE LA DEZVOLTAREA SOCIETATII - Valentin Vrabie

Premiu TELEVIZIUNE - Carmen Avram

Premiu EVENIMENT - Mihai Margineanu si Andrei Duban



Click video: http://www.youtube.com/watch?v=Cv6gUj4OxjM





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu