"Margareta Paslaru Un mit al muzicii usoare romanesti” – compozitorul George Grigoriu, Super Magazin 07.1994; “O legendă vie a României, o artistă cu totul speciala” - J.National 9.07.2008; “Margareta Paslaru este o mare, mare artista” – regizoarea Elisabeta Bostan, Adevarul 27.09.2008; “Mitul Margareta Paslaru continua sa traiasca!” – Jurnalul Saptamanii, Tel Aviv 5.11.2009 I. Segal; “Talentul universal al Margaretei Paslaru reprezinta intr-adevar un fenomen extraordinar” – Borba, Belgrad 1965; “Am considerat parcurgand paginile de creatie ale Margaretei Paslaru ca domnia sa face parte din clasicismul muzicii romanesti prin valoarea compozitiilor” - prof. dr. Mihai Cosma TVR3 2010; “Margareta Paslaru figureaza in Lexiconul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor” – muzicologul Viorel Cosma - Aula Uniunii Compozitorilor 22.09.2008; “La începutul primăverii, doamna Margareta Pâslaru, un adevărat icon al muzicii românești, pășește în cel de-al 63 an de carieră artistică iar Muzeul Municipiului Bucureşti o omagiază prin organizarea unei expoziții retrospective. Margareta Pâslaru este o figură emblematică a lumii artistice românești, cântăreață, compozitoare, actriță și realizatoare TV și radio.” - muzeulmunicipiuluibucuresti.ro 26.02.2021; “Margareta Pâslaru este onorată ca una dintre cele mai complexe personalităţi ale culturii româneşti, cu o carieră absolut fabuloasă.” - Rador.ro, 09.07.2021

Faceți căutări pe acest blog

joi, 23 decembrie 2010

Margareta Paslaru distribuie pachetele prin Banca de Alimente - Crucea Rosie

Sursa: amosnews.ro / 22.12.2010

Sursa: stiridebine.ro / 23.12.2010; autor Florentina Ionescu

In preajma Sarbatorilor de Iarna, 19.444 de familii nevoiase si persoane aflate in dificultate vor primi pachete cu alimente de baza si tichete sociale in valoare de 50 lei fiecare, cu sprijinul oferit de Societatea Nationala de Crucea Rosie din Romania.

Astfel, in perioada 21 – 30 decembrie, zeci de familii din Bucuresti vor primi pachete cu alimente in greutate de 12 kilograme, care contin ulei, zahar, faina, malai, orez, paste fainoase, conserve de carne sau de peste, conserve de legume si alte produse alimentare greu perisabile.

Ajutorarea familiilor nevoiase cu alimente de baza este posibila datorita generozitatii populatiei care a raspuns pozitiv la apelul lansat de Crucea Rosie Romana, acela de a dona alimente de baza in containerele Bancii de Alimente din magazinele partenere“, se arata intr-un comunicat remis StirideBine.ro.

(…) Mihaela Geoana, presedinte Crucea Rosie Romana, si Margareta Paslaru, voluntar de onoare al Crucii Rosii, vor inmana personal pachetele de alimente. (…)




http://www.stiridebine.ro/crucea-rosie-romana-distribuie-alimente-familiilor-nevoiase

http://www.amosnews.ro/Crucea_Rosie_Romana_distribuie_alimente_si_tichete_de_masa_pentru_19_444_de_familii_nevoiase-29-59631




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu